Blauwe tuinen actie Tilburg2018-09-14T12:05:07+00:00

Heel Tilburg aan de (regen) TON met de blauwe tuinen actie

Stichting OpgroeneVoet wil 1000 Blauwe(re) Tuinen in Tilburg e.o. realiseren. Dat doen zij door ondersteuning en informatie te bieden over de maatregelen die men zelf kan nemen om de tuin watervriendelijker in te richten. Regentonnen.nl is partner van het blauwe tuinen actie project in Tilburg

Een eerste stap is vaak het plaatsen van een regenton. Ze zijn vaak te groot om mee te nemen én je wilt weten wat te doen als je hem hebt. Een regenton meenemen, plaatsen en aansluiten is soms moeilijker dan je denkt. Daarvoor hebben we de oplossing:

We brengen ze naar je thuis! Mét gratis advies en korting op de originele prijs!

Bestel je via de link op deze pagina: huisjeboompjebeter.nl/tilburg/regentonnen/dan wordt deze gratis geleverd. Mét de benodigde accesoires én bijbehorend advies voor jouw tuin. Ter plekke kan bekeken worden of het Blauwe Tuinen Klusteam ook de installatie kan uitvoeren.

Indien mogelijk i.v.m. de planning kan een standaard installatie worden afgesproken voor een arbeidsprijs van € 25,-. Extra materialen en aansluitstukken kunnen dan voor de reguliere winkelprijs worden afgerekend. Hieronder kunt u de flyer bekijken van deze actie.

Blauwe tuinen actie | Regentonnen.nl
Blauwe tuinen actie | Regentonnen.nl